Název | Množství a jednotka |
---|---|
vepřový bůček bez kosti | 600 gramů |
vepřové sádlo | 1 - 2 lžíce |
cibule | 2 kusy |
kyselé zelí | 250 gramů |
smetana | 2 dl |
hladká mouka | 1 lžíce |
rajský protlak | 2 lžíce |
kmín | |
mletá sladká paprika | |
pálivá paprika | |
sůl |
Postup: Čevenou řepu oloupeme a uvaříme v osolené vodě doměkka. Půlku kapusty očistíme,... zobrazit recept
Postup: Žloutky šleháme s horkou vodou, přidáme cukr a po troškách mouku s práškem do... zobrazit recept
Postup: Halušky:Brambory na halušky jsou nejlepší spíše starší a více škrobovité, varný... zobrazit recept
Postup: Změklé máslo smícháme s cukrem, přidáme žloutky a šlehačem ušleháme do pěny.... zobrazit recept
Postup: Centimetrové plátky sýra obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a ve strouhance.... zobrazit recept
Čas léta nám přináší sluníčko, koupání, dovolenou, pohodičku a relax. Občas i... zobrazit článek
Vážení a milí hosté,Srdečně Vás vítáme v nově otevřené restauraci BUFFALO v...