20. 5. 2024   |   svátek má Zbyšek
 

Pomazánka "šupšup"

Název Množství a jednotka
hovězí maso ve vlastní šťávě - konzerva 500 gramů
Čalamáda 160 gramů
cibule 1/2 kusu

večeře
Kuchyně: česká
Příprava: 10 min.
Vaření:
Jarča



Postup
Hovězí maso ve vlastní šťávě z konzervy vyklopíme, překrájíme na menší kousky a dáme do mixéru. Přidáme sterilovanou čalamádu a rozmixujeme. Do toho přidáme na velmi jemně nakrájenou cibuli a vše promícháme. Mažeme na chléb nebo topinky.


Další fotografie
 


RECEPTY

Jogurt s műsli a jablky

Postup: Bílý jogurt smícháme s 30g műsli a nakrájeným jablkem. A dáme si k tomu... zobrazit recept

RECEPTY

Třešňový dezert

Postup: Máslové sušenky rozdrtíme nebo rozmixujeme, smícháme s rozpuštěným máslem a... zobrazit recept

RECEPTY

Pikantní fazolový krém s chorizem

Postup: Fazole (je jedno, jestli bílé, nebo červené, já jsem použila velké bílé)... zobrazit recept

RECEPTY

Minipizzy z lilku

Postup: Lilek nakrájíme na centimetrové plátky, posolíme a necháme půl hodiny vypotit.... zobrazit recept

RECEPTY

Česneková sýrová pomazánka

Postup: Vajíčka uvaříme natvrdo. Mezitím nastrouháme eidam a prolisujeme česnek. Sýr... zobrazit recept

BABKA KOŘENÁŘKA

Kokosový olej

Kokosový olej Vás překvapí svou širokou škálou působnosti. Je to rostlinný olej získávaný z dužniny plodu kokosovníku, neboli kokosového ořechu. Má příjemnou vůni i chuť, při pokojové teplotě je tekutý a v lednici... zobrazit článek

PENZIONY

Horský hotel Hamry

Horský hotel Hamry se nachází na okraji obce Čeladná, která je obklopena...