Název | Množství a jednotka |
---|---|
čočka | 500 g |
cibule | 1 ks |
sádlo | 2 lžíce |
hladká mouka | 2 lžíce |
bobkový list | 1 ks |
ocet | 2 - 3 lžíce |
sůl | |
jemné párky | |
kyselé okurky | |
vejce |
Postup: Zelené fazolky uvaříme v osolené vodě téměř doměkka a odložíme stranou. Kuřecí... zobrazit recept
Postup: Hovězí maso vcelku dáme vařit do vroucí vody, osolíme, přidáme bobkový list,... zobrazit recept
Postup: Nejprve si umyjeme a vyvaříme sklenice a víčka, do kterých budeme okurky... zobrazit recept
Postup: Vepřová (nebo kuřecí) játra nakrájíme na co nejmenší kostičky a orestujeme na... zobrazit recept
Postup: Kotlety omyjeme, osušíme, nasolíme a lehce opepříme. Z jedné strany potřeme... zobrazit recept
Bazalka je aromatická rostlina z čeledi hluchavkovitých. Kvete od června do září. Je původem z Indie a z dalších vlhkých tropických regionů Asie, kde byla pěstována více než 5000 let. Již ve starověkém Řecku ji používali též k... zobrazit článek
Stylová restaurace Hotelu SingerO hosty pečuje tým zkušených profesionálů,...