Název | Množství a jednotka |
---|---|
čočka | 500 g |
cibule | 1 ks |
sádlo | 2 lžíce |
hladká mouka | 2 lžíce |
bobkový list | 1 ks |
ocet | 2 - 3 lžíce |
sůl | |
jemné párky | |
kyselé okurky | |
vejce |
Postup: Uvaříme noky. Listový špenát podusíme na másle. Do vymaštěného pekáčku dáme... zobrazit recept
Postup: Zeleninu očistíme a nastrouháme nahrubo, případně nakrájíme na plátky. Na másle... zobrazit recept
Postup: Plátky kotlet osolíme, posypeme grilovacím kořením. Necháme hodinu odležet.Na... zobrazit recept
Postup: V pánvi na lžičce másla udusíme zeleninu, mraženou, jakoukoli co máte rádi,... zobrazit recept
Postup: Rajčata omyjeme a očistíme případná škaredá strupatá místa. Vložíme do hrnce i... zobrazit recept
Křen selský (Armoracia rusticana nebo dříve Cochlearia armoracia) je domácí prostředek se zázračnými účinky na lidskou imunitu s širokou paletou příznivých účinků na lidský organismus. Je to vytrvalá rostlina pěstovaná pro svůj... zobrazit článek
Stylová restaurace, která nabízí valašské speciality, steaky na grilu, domácí...