Název | Množství a jednotka |
---|---|
hladká mouka | 500 gramů |
prášek do pečiva | 1 kus |
máslo | 120 gramů |
cukr mletý | 150 gramů |
vejce | 2 + 1 kusy |
mléko | asi 4 lžíce |
náplň
Název | Množství a jednotka |
---|---|
piškoty
Upravit ingredienci: piškoty
|
50 gramů |
jablka
Upravit ingredienci: jablka
|
8 ks |
vanilkový cukr
Upravit ingredienci: vanilkový cukr
|
2 kusy |
skořice
Upravit ingredienci: skořice
|
|
rozinky
Upravit ingredienci: rozinky
|
Postup: Srnčí maso (jelení, kančí) odblaníme a nakrájíme na kostky. Ve velkém hrnci na... zobrazit recept
Postup: Malé červené řepy (cca 2až tři kusy) opláchneme a dáme uvařit (nejlépe, aby... zobrazit recept
Postup: Ze všech přísad na vále vypracujeme těsto a necháme v lednici alespoň dvě... zobrazit recept
Postup: Vepřovou plec a uzenou krkovičku nakrájíme na kostky, cibuli oloupeme a... zobrazit recept
Postup: Koupíme si asi 5 kg nakládaček okurek, namočíme je do vody , kartáčkem očistíme... zobrazit recept
Levandule lékařská – Lavandula angustifolia - půvabná rostlina známá pro svou nezaměnitelnou vůni a léčivé účinky, k nimž se využívá celá nadzemní část rostliny. Původní domovinou levandule je středomoří, má jistý nádech... zobrazit článek