Název | Množství a jednotka |
---|---|
brambory | 4 ks |
hladká mouka | 250 g |
sůl | 1 lžička |
brynza | 200 g |
zakysaná smetana | 200 ml |
anglická slanina | 250 g |
příloha
Postup: Trošku mléka (asi čtvrt hrnku) ohřejeme tak, aby bylo vlažné. Přidáme lžičku... zobrazit recept
Postup: Ve větší míse smícháme mouku, solamyl, prášek do pečiva a cukr. Přidáme sůl,... zobrazit recept
Postup: Bešamel tvoří základ téměř každé smetanové omáčky. Připravíme si máslo, hladkou... zobrazit recept
Postup: 1 dl oleje promícháme s mletou paprikou , chilli kořením, drceným rozmarýnem a... zobrazit recept
Postup: Okurky oloupeme, a buďto rozmixujeme nebo nastrouháme na struhadle.... zobrazit recept
Rozmarýn (rozmarýna lékařská, latinsky rosmarinus officinalis) je stálezelená keřovitá rostlina, dorůstající až do 2 metrů. Má velmi příjemnou, pronikavou vůni i pěkné, z čeledi hluchavkovitých snad nejkrásnější ... zobrazit článek