Název | Množství a jednotka |
---|---|
švestky | 500 g |
vařené brambory | 500 g |
hrubá mouka | 150 g |
hrubá krupice | 100 g |
vejce | 1 ks |
sůl | špetka |
moučkový cukr | |
máslo | |
strouhanka | |
tvaroh |
Postup: Tvaroh smícháme s vajíčky a špetkou soli, smícháme s krupicí a strouhankou a... zobrazit recept
Postup: Do mísy dáme olej - podle potřeby a množství nakládaného masa, na 1kg masa cca... zobrazit recept
Postup: Pstruhy očistíme pod tekoucí studenou vodou od slizu, případně šupin (ostrým... zobrazit recept
Postup: V míse si utřeme vejce s olejem, cukrem a citronovou kůrou. Přidáme mouku s... zobrazit recept
Postup: Mrkev očistíme, umyjeme a nakrájíme na kostičky. Povaříme v osolené vodě 5... zobrazit recept
Máta peprná patří mezi nejpoužívanější rostliny. Latinsky se označuje jako Mentha piperita či Mentha × piperita. Běžně se můžete setkat i s mnoha lidovými názvy, které znějí pepřová máta, balšám, větrová bylina, větrové... zobrazit článek
Hotel Grůň Mosty u Jablunkova se nachází v Moravskoslezských Beskydech na úpatí...