Název | Množství a jednotka |
---|---|
vepřové maso | 300 gramů |
uzený bůček | 300 gramů |
bílá paprika | 2 kusy |
cibule | 2 kusy |
olej | |
pepř | |
sůl |
Postup: Mrkev očistíme a nastrouháme na nejjemnějším struhadle (hvězdičky) nebo... zobrazit recept
Postup: Rybí maso povaříme asi 5 minut ve vodě. Pak ho vykostíme a umeleme. Dáme do... zobrazit recept
Postup: Na vál prosejeme mouku, přidáme olej, vodu a špetku soli. Zpracujeme těsto,... zobrazit recept
Postup: Kachní prsa omyjeme, osušíme a nařízneme kůži několikrát do kříže tak, abychom... zobrazit recept
Postup: Rohlíky (housky) nakrájíme na malé kostičky a necháme trošku oschnout. Nejlépe... zobrazit recept
Ať už bydlíte v miniaturní garsonce či rodinné vile o třech patrech, pár věcí mají naše výsostná království společné – nechybí v nich kuchyně. Místo, kde si po ránu uvaříte povzbuzující kávičku a na oběd či večeři připravíte... zobrazit článek
Stylová restaurace, která nabízí valašské speciality, steaky na grilu, domácí...