Název | Množství a jednotka |
---|---|
cibule | 1 kus |
česnek | 5 stroužků |
čerstvé houby | 600 gramů |
olej | |
červená paprika | 1 lžička |
pepř | |
majoránka | 1 lžička |
drcený kmín | |
hladká mouka | 1 lžíce |
studená voda | 3 dl |
houbový bujón | 1/2 kostky |
sůl | podle potř |
Postup: Česnek prolisujeme a zpěníme na másle. Česnek se nesmí připálit, zhořknul by.... zobrazit recept
Postup: Kysané zelí překrájíme na menší kousky, vodu ze zelí slijeme do misky, ve které... zobrazit recept
Postup: Hlávku zelí očistíme od nepěkných listů. Rozpůlíme a nakrouháme na jemno. Dáme... zobrazit recept
Postup: Kuřecí stehna omyjeme a osušíme.Ve větší míse si připravíme marinádu. Olej,... zobrazit recept
Postup: Kyselé rybičky vykostíme a nakrájíme na menší kousky. Dáme do mísy a přidáme... zobrazit recept
Důležité královské město, které má v historii mnoho důležitých událostí. Loket nad Ohří je město na Sokolovsku, které vás svou krásou uchvátí. Historie tohoto města sahá až do 12. století, poté se Loket pomalu stává... zobrazit článek