Název | Množství a jednotka |
---|---|
čočka | 200 g |
malá cibule | 1 ks |
česnek | 3 velké stroužky |
kapie | 1 ks |
rajčata | 2 ks |
velká mrkev | 1 ks |
petržel | 1 ks |
celer | kousek |
bobkový list | 2 ks |
zázvor mletý | 1/2 lžičky |
pasta feferonková | 1/2 lžičky |
brambora | 1 ks |
olej slunečnicový | 2 lžíce |
bílý vinný ocet | 1 lžíce |
feferony nakládané | |
sůl | |
pepř |
Postup: Jehněčí maso (kolínko, kýtu) pořádně očistíme - odblaníme a poctivě odstraníme... zobrazit recept
Postup: Osmažíme nakrájenou cibulku. Mleté maso dáme do mísy, osolíme, opepříme,... zobrazit recept
Postup: Kuřecí stehna opláchneme, osolíme, okořeníme rozmarýnem a hrubě mletým pepřem... zobrazit recept
Postup: Všechny sypké přísady odvážíme na vál a promícháme. Přidáme máslo nakrájené na... zobrazit recept
Postup: Cottage sýr smícháme vidličkou se třemi vajíčky, přidáme půl hrnku mletých... zobrazit recept
Žloutky: zbylé žloutky dáme do porcelánového hrníčku a zalijeme lžičkou oleje. Chléb: nejlépe je uložený do chlebovky, přikrytý utěrkou. K chlebu můžeme přidat rozkrojené jablko, vydrží déle vláčný. Tvaroh: tvrdý tvaroh se... zobrazit článek
Restaurace s penzionem La Rosa se nachází v centru města Frýdek-Místek,...