Název | Množství a jednotka |
---|---|
jehněčí maso | 1000 g |
cibule | 3 ks |
slanina (špek) | 250 g |
ocet | |
citrónová šťáva | |
pepř | |
sůl |
Postup: Z bílků ušleháme tuhý sníh a po částech přidáváme cukr. Do vzniklé tuhé pěny... zobrazit recept
Postup: Do mixéru vlijeme jednu plechovku neslazené tatry, jedno salko, přidáme čtyři... zobrazit recept
Postup: Hlívu ústřičnou nakrájíme na tenké proužky. V kastrůlku na lžíci oleje necháme... zobrazit recept
Postup: Cibuli a okurku nakrájíme nadrobno a smícháme s konzervou tuňáka. Osolíme,... zobrazit recept
Postup: V kastrůlku rozpustíme máslo. Všechny suroviny dáme do mísy a ušleháme ponorným... zobrazit recept
Už staří Egypťané si cenili med pro své blahodárné účinky. V tzv. Smithově... zobrazit článek
Horský hotel Hamry se nachází na okraji obce Čeladná, která je obklopena...