Název | Množství a jednotka |
---|---|
olej | 200 - 250 ml |
vejce | 1 kus |
citrónová šťáva | 1 lžíce |
plnotučná hořčice | 1 lžička |
bílý pepř mletý | špetka |
sůl |
Postup: Pěkná hovězí žebírka omyjeme, osušíme a nakrájíme nebo nasekáme na menší... zobrazit recept
Postup: Plechovku slazeného kondenzovaného mléka (Salko) dáme do vyššího hrnce,... zobrazit recept
Postup: Do mísy nastrouháme nahrubo mortadellu a tvrdý sýr. Přidáme jemně nakrájenou... zobrazit recept
Postup: Do hlubší pánve dáme máslo, drobně nakrájenou cibuli a nasekaný česnek. Na... zobrazit recept
Postup: Květák rozebereme na růžičky, popřípadě ještě pokrájíme na jemno. V hrnci na... zobrazit recept
U nás je vše na dosah, máme ideální polohu uprostřed Beskyd přímo pod nejvyšší...