Název | Množství a jednotka |
---|---|
těstoviny - spirály | 250 g |
šunka | 200 g |
cibule | 1 ks |
nakládané okurky | 5 ks |
majonéza | 50 g |
hořčice | 1 lžička |
kečup | 1 lžíce |
sůl | |
pepř |
Postup: Stehna omyjeme, osolíme, okořeníme Adamovými žebry. Podlijeme 1 dl horké vody a... zobrazit recept
Postup: Suroviny1/2 menší hlávky kapustycca 1/4 kostky hovězího bujonusůlpepřlžička... zobrazit recept
Postup: Kysané zelí dáme do hrnce, zalijeme 1l studené vody, osolíme, přidáme pepř,... zobrazit recept
Postup: Z másla a mouky připravíme jíšku, kterou zalijeme masovým vývarem... zobrazit recept
Postup: Přibližně půlkilový kousek kýty upravíme na plát, který přes folii rozkepeme... zobrazit recept
Žloutky: zbylé žloutky dáme do porcelánového hrníčku a zalijeme lžičkou oleje. Chléb: nejlépe je uložený do chlebovky, přikrytý utěrkou. K chlebu můžeme přidat rozkrojené jablko, vydrží déle vláčný. Tvaroh: tvrdý tvaroh se... zobrazit článek
Penzion Hrad - středověká restaurace a ubytováníPro všechny pocestné i hosty...