Název | Množství a jednotka |
---|---|
mrkev | 1/2 kusu |
petržel | 1/2 kusu |
malá cibule | 1 kus |
celer | 1/2 kusu |
kapusta | 1/4 kusu |
hrubá krupice | 1 - 2 lžíce |
polévkové koření | |
zázvor | |
muškátový květ | |
houska | 1 kus |
máslo | 1 lžíce |
sůl |
Postup: Starší chléb pokrájíme nebo rozlámeme na menší kousky a dáme vařit se solí a... zobrazit recept
Postup: Upečeného králíka obereme a maso nakrájíme na malé kousky. Papriku nakrájíme... zobrazit recept
Postup: Menší dýni hokkaido dobře umyjeme, nemusíme ji loupat, slupka se u hokkaido... zobrazit recept
Postup: Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky. Poklademe na sádlem vymazaný pekáč... zobrazit recept
Postup: Mrkev očistíme a nastrouháme na nejjemnějším struhadle (hvězdičky) nebo... zobrazit recept
Levandule lékařská – Lavandula angustifolia - půvabná rostlina známá pro svou nezaměnitelnou vůni a léčivé účinky, k nimž se využívá celá nadzemní část rostliny. Původní domovinou levandule je středomoří, má jistý nádech... zobrazit článek
Restaurace s penzionem La Rosa se nachází v centru města Frýdek-Místek,...