Název | Množství a jednotka |
---|---|
zvěřina | 600 gramů |
slanina (špek) | 100 gramů |
sádlo | 2 lžíce |
máslo | 1 lžíce |
divoké koření | |
pepř celý | 8 kuliček |
nové koření | 4 kuličky |
jalovec | 4 kuličky |
bobkový list | 1 kus |
cibule | 2 kusy |
hladká mouka | 1 lžíce |
okurka kyselá | 1 kus |
sůl |
Postup: Na vál prosejeme hladkou mouku, přidáme strouhaný kokos, moučkový cukr, máslo a... zobrazit recept
Postup: - uvařit a oloupat brambory- osmahnout cibuli- semlít a osmahnout maso-... zobrazit recept
Postup: Do mísy dáme olej - podle potřeby a množství nakládaného masa, na 1kg masa cca... zobrazit recept
Postup: Starší, nejlépe okoralý chléb nakrájíme na teninké malé plátečky, v talíři... zobrazit recept
Postup: Cibuli nakrájíme nadrobno a zpěníme na másle. Zasypeme paprikou, hladkou moukou... zobrazit recept
Levandule lékařská – Lavandula angustifolia - půvabná rostlina známá pro svou nezaměnitelnou vůni a léčivé účinky, k nimž se využívá celá nadzemní část rostliny. Původní domovinou levandule je středomoří, má jistý nádech... zobrazit článek
Pivovar s restaurací a ubytováním.The New York Times zařadil Kroměříž a Pivovar...