Název | Množství a jednotka |
---|---|
kuřecí maso | 500 gramů |
mrkev | 1 kus |
petržel | 1 kus |
celer | 1/2 kusu menší |
máslo | 1 a 1/2 lžíce |
mouka | 1 a 1/2 lžíce |
mléko | 1 dl |
sterilizovaný hrášek | 1 lžíce |
petrželová nať | |
sůl |
Postup: Tři středně velké cukety dobře očistíme kartáčkem, omyjeme, osušíme papírovou... zobrazit recept
Postup: Ryži uvaříme v mléce - na jeden díl rýže dáme dva díly mléka, na rýžový nákyp... zobrazit recept
Postup: Do mixéru vlijeme jednu plechovku neslazené tatry, jedno salko, přidáme čtyři... zobrazit recept
Postup: Z bílků ušleháme tuhý sníh a po částech přidáváme cukr. Do vzniklé tuhé pěny... zobrazit recept
Postup: Na olivovém oleji opečeme nakrájený česnek a na plátky nakrájenou cibuli.... zobrazit recept
Máta peprná patří mezi nejpoužívanější rostliny. Latinsky se označuje jako Mentha piperita či Mentha × piperita. Běžně se můžete setkat i s mnoha lidovými názvy, které znějí pepřová máta, balšám, větrová bylina, větrové... zobrazit článek
Rybářská bašta jako jedna z prvních začala svůj provoz v roce 1991. Chov...