Název | Množství a jednotka |
---|---|
červený rybíz | 500 g |
bílý jogurt | 500 g |
polohrubá mouka | 2 kelímky |
moučkový cukr | 1 kelímek |
mléko | 1/2 kelímku |
vejce | 2 ks |
kypřící prášek do pečiva | 1 ks |
vanilkový cukr | 2 ks |
Drobenka
Název | Množství a jednotka |
---|---|
máslo
Upravit ingredienci: máslo
|
30 g |
hladká mouka
Upravit ingredienci: hladká mouka
|
5 lžic |
moučkový cukr
Upravit ingredienci: moučkový cukr
|
2 lžíce |
Postup: Do větší mísy nasypeme balení ovesných vloček, pohankové vločky, přidáme... zobrazit recept
Postup: V osolené vodě uvaříme uzené maso, můžeme použít uzený jazyk, doba vaření bude... zobrazit recept
Postup: Salko uvaříme ponořené ve vodě dvě hodiny, necháme úplně vychladnout a ušleháme... zobrazit recept
Postup: Cuketu omyjeme a nakrájíme na přibližně centimetr silné plátky. Jádřinec... zobrazit recept
Postup: Z 1/2l mléka uvaříme vanilkový puding, necháme vychladnout. Změklé máslo utřeme... zobrazit recept
Bazalka je aromatická rostlina z čeledi hluchavkovitých. Kvete od června do září. Je původem z Indie a z dalších vlhkých tropických regionů Asie, kde byla pěstována více než 5000 let. Již ve starověkém Řecku ji používali též k... zobrazit článek
Horský hotel Hamry se nachází na okraji obce Čeladná, která je obklopena...