18. 5. 2024   |   svátek má Nataša
 

Toskánské rizoto

Název Množství a jednotka
rýže 200 gramů
cibule 1/2 kusu
máslo 1 lžíce
česnek 2 stroužky
cherry rajčátka 100 gramů
Zobrazit všechny ingredience

oběd
Kuchyně: italská
Příprava: 10 min.
Vaření: 20 min.
Jarča



Postup
Do hlubší pánve dáme máslo, drobně nakrájenou cibuli a nasekaný česnek. Na tomto základu podusíme rýži a podlijeme vodou. Na druhé pánvi rozehřejeme olej a opečeme překrájená cherry rajčátka. Rajčátka přidáme k podušené rýži, vmícháme salát insalatina, dochutíme pepřem a soli. Na talíři posypeme strouhaným parmazánem .


 


RECEPTY

Pomazánka z uzeného bůčku

Postup: Uzený bůček - pokud máme bůček s kostí a kůží, vykostíme jej a kůži odřízneme,... zobrazit recept

RECEPTY

Skořicové hvězdičky

Postup: Bílky s moučkovým cukrem a šťávou z 1/2 citrónu utřeme v míse vařečkou do... zobrazit recept

RECEPTY

Steak z lososa na pepři

Postup: Porce lososa pokapeme citronovou šťávou, osolíme, opepříme čerstvým pepřem a... zobrazit recept

RECEPTY

Mořská štika na rozmarýnu

Postup: Mořskou štiku očistíme a opatrně zbavíme páteře – ostrým nožem lehce... zobrazit recept

RECEPTY

Pistáciové košíčky

Postup: Připravíme si linecké košíčky:Na vál prosejeme mouku s cukrem, doprostřed... zobrazit recept

BABKA KOŘENÁŘKA

Skořice

Voňavá skořice je výborným hřejivým a posilujícím prostředkem, který zahání... zobrazit článek

PENZIONY

Hotel Bouzov

Hotel se nachází na náměstí malebného městečka Bouzov, přímo pod pohádkovým...