Název | Množství a jednotka |
---|---|
tvaroh | 200 g |
máslo | 50 g |
sardelky | 5 ks |
malá cibule | 1 ks |
sladkokyselé okurky | 3 ks |
kapary | 1 lžíce |
mletá sladká paprika | 1/2 lžičky |
drcený kmín | 1/2 lžičky |
sůl |
Postup: Hovězí maso ve vlastní šťávě z konzervy vyklopíme, překrájíme na menší kousky a... zobrazit recept
Postup: Utřeme máslo, cukr, žloutky. Přidáme střídavě mouku, mléko a citronovou kůru. Z... zobrazit recept
Postup: Lilek rozpůlíme a lžící vydlabeme, aby zůstaly okraje asi 1cm. Rajčata spaříme... zobrazit recept
Postup: Plátky vepřové kýty (ale i krkovičky, kuřecí nebo krůtí prsa) naklepeme,... zobrazit recept
Postup: Mořskou štiku očistíme a opatrně zbavíme páteře – ostrým nožem lehce... zobrazit recept
Žloutky: zbylé žloutky dáme do porcelánového hrníčku a zalijeme lžičkou oleje. Chléb: nejlépe je uložený do chlebovky, přikrytý utěrkou. K chlebu můžeme přidat rozkrojené jablko, vydrží déle vláčný. Tvaroh: tvrdý tvaroh se... zobrazit článek
Restaurace Stará kuželna nabízí domácí kuchyni, exclusivní vinnou nabídku,...