Název | Množství a jednotka |
---|---|
zbytky vařeného, pečeného nebo grilovaného masa | 250 g |
celer | 1 ks |
jablka | 2 ks |
citron | 1 ks |
bílý jogurt | 150 ml |
majonéza | 50 g |
cukr | |
sůl | |
pepř |
Postup: Hrách a fazole namočíme den předem do studené vody. Druhý den spaříme kroupy,... zobrazit recept
Postup: Změklé máslo utřeme s cukrem, přidáme žloutky, mouku smíchanou s práškem do... zobrazit recept
Postup: Přibližně půlkilový kousek kýty upravíme na plát, který přes folii rozkepeme... zobrazit recept
Postup: Krůtí prsa nakrájíme na tenké nudličky a orestujeme na oleji. Osolíme,... zobrazit recept
Postup: Maso a kosti omyjeme, vložíme do 1,5l studené vody, osolíme, přidáme oloupanou... zobrazit recept
Guma guar, karubin, karagenan, lecitin... co si pod tím máme představit? Tak si těm "éčkům" z testovaných nanuků podíváme na zoubek. Jaká jsou éčka v testovaných nanucích: Téměř u všech "éček" v testovaných výrobcích se jedná... zobrazit článek
Tradici moravské kuchyně důmyslně mixujeme s moderními trendy. S dobrým jídlem...