Název | Množství a jednotka |
---|---|
hovězí kýta | 1 kg |
kvalitní červené víno (burgundské, chianti) | 750 ml |
velká cibule | 1 ks |
velká mrkev | 1 ks |
uzený špek | 150 g |
česnek | 6 stroužků |
tymián | 4 snítky |
bobkový list | 2 ks |
silný hovězí vývar | 500 ml |
rajčatový protlak bez konzervantů | 2 lžíce |
hladká mouka | 1 lžíce |
slunečnicový olej | 3 lžíce |
čerstvě mletý pepř | |
sůl | |
malé cibulky | 15 ks |
čerstvé žampiony | 150 g |
máslo | 50 g |
Postup: Větší avokádo (nebo dvě menší) oloupeme, rozkrojíme napůl, zbavíme pecky a... zobrazit recept
Postup: Hovězí maso očistíme, odblaníme a prošpikujeme slaninou - do masa nožem... zobrazit recept
Postup: Nejprve si upečeme piškot - 4 žloutky šleháme elektrickým šlehačem, postupně... zobrazit recept
Postup: Těstoviny uvaříme ve slané vodě s trochou oleje podle návodu na sáčku.... zobrazit recept
Postup: Na másle lehce opražíme dorůžova krupičku, zalijeme vývarem, přidáme očištěnou... zobrazit recept
Rozmarýn (rozmarýna lékařská, latinsky rosmarinus officinalis) je stálezelená keřovitá rostlina, dorůstající až do 2 metrů. Má velmi příjemnou, pronikavou vůni i pěkné, z čeledi hluchavkovitých snad nejkrásnější ... zobrazit článek