Název | Množství a jednotka |
---|---|
hovězí žebra s kostí | 500 g |
cibule | 1 ks |
mrkev | 1 ks |
petržel | 1 ks |
malý celer | 1/2 ks |
nové koření | 5 ks |
pepř celý | 5 ks |
bobkový list | 1 ks |
petrželka | |
sůl |
Játrové knedlíčky
Název | Množství a jednotka |
---|---|
játra
Upravit ingredienci: játra
|
150 g |
vejce
Upravit ingredienci: vejce
|
1 ks |
česnek
Upravit ingredienci: česnek
|
2 stroužky |
strouhanka
Upravit ingredienci: strouhanka
|
|
sůl
Upravit ingredienci: sůl
|
|
pepř
Upravit ingredienci: pepř
|
Postup: Z moučkového cukru, mletých loupaných mandlí, lžíce šípkové zavařeniny a dvou... zobrazit recept
Postup: Špagety uvaříme v osolené vodě. Mražené malé krevetky spaříme v cedníku vroucí... zobrazit recept
Postup: Lilek nakrájíme na centimetrová kolečka, rozložíme na talíř, osolíme z obou... zobrazit recept
Postup: Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky. Poklademe na sádlem vymazaný pekáč... zobrazit recept
Postup: Jasmínovou rýži dáme do hrnce, zalijeme studenou vodou, osolíme a uvaříme... zobrazit recept
Bazalka je aromatická rostlina z čeledi hluchavkovitých. Kvete od června do září. Je původem z Indie a z dalších vlhkých tropických regionů Asie, kde byla pěstována více než 5000 let. Již ve starověkém Řecku ji používali též k... zobrazit článek
Hotel se nachází na náměstí malebného městečka Bouzov, přímo pod pohádkovým...