5. 5. 2024   |   svátek má Klaudie, Květnové...
 

Výživová poradna › Míša řezy

Název Množství a jednotka
polohrubá mouka 250 g
moučkový cukr 180 g
máslo 180 g
vejce 3 ks
mléko 50 ml
Zobrazit všechny ingredience

Tvarohový krém

Název Množství a jednotka
tvaroh 500 g
máslo 250 g
moučkový cukr 200 g
vanilkový cukr 1 ks
moučník
Kuchyně: česká
Příprava: 30 min.
Vaření: 40 min.
Mamut :-)



Postup
Utřeme žloutky s cukrem a máslem, přidáme mléko, mouku smíchanou s práškem do pečiva, kakao a nakonec lehce vmícháme sníh z bílků. Upečeme při teplotě 180° 30-40 minut a necháme vychladnout. Vychladlý moučník potřeme náplní a polijeme čokoládovou polevou.

Krém:
Změklé máslo utřeme s cukrem a vanilkovým cukrem a smícháme s tvarohem.


Další fotografie
 


RECEPTY

Zapékané kotlety pod grilem

Postup: Kotlety omyjeme a osušíme. Rozklepeme, osolíme a opepříme. Po stranách... zobrazit recept

RECEPTY

Kapří hranolky

Postup: Kapra omyjeme, osušíme, nasolíme, potřeme rozetřeným česnekem, pokapeme... zobrazit recept

RECEPTY

Ščedračka (hrstková)

Postup: Den předem si namočíme fazole, hrách a houby (v jednom hrnci). Druhý den dáme... zobrazit recept

RECEPTY

Pikantní kapří prsty

Postup: Vykuchaného kapra podélně rozkrojíme a odstraníme páteř. Omyjeme a osušíme.... zobrazit recept

RECEPTY

Bramborový salát

Postup: Brambory uvaříme ve slupce a ještě za horka oloupeme. Nakrájíme je na na... zobrazit recept

BABKA KOŘENÁŘKA

Kokosový olej

Kokosový olej Vás překvapí svou širokou škálou působnosti. Je to rostlinný olej získávaný z dužniny plodu kokosovníku, neboli kokosového ořechu. Má příjemnou vůni i chuť, při pokojové teplotě je tekutý a v lednici... zobrazit článek

RESTAURACE

Lanterna

Vyhlášená restaurace čtyřhvězdičkového hotelu Lanterna na první pohled zaujme...