Název | Množství a jednotka |
---|---|
jablka | 3 ks |
polohrubá mouka | 300 g |
mléko | 500 ml |
vejce | 2 ks |
cukr krupice | 1 lžíce |
sůl | špetka |
zavařenina | |
zakysaná smetana | 1 ks |
skořicový cukr | 1 ks |
olej na smažení |
Postup: Na vále smícháme všechny sypké přísady, uprostřed uděláme důlek, vklepneme do... zobrazit recept
Postup: Z vlažného mléka, droždí a lžíce cukru připravíme kvásek, necháme vzejít. Než... zobrazit recept
Postup: Hlávku zelí zbavíme nepěkných listů, rozpůlíme , vyřízneme košťál a nakrouháme... zobrazit recept
Postup: Dýni očistíme, lžící vydlabeme semena, nakrájíme na kostky a společně s... zobrazit recept
Postup: Nejprve si uvaříme 3 vejce natvrdo. Mleté maso promícháme se zbylými 2 vejci,... zobrazit recept
Povedlo se nám přesolit? Omáčky - záleží, jakou omáčku děláme. Smetanové zředíme mlékem s troškou mouky, smetanou, žloutkem rozmíchaným v trošce mléka nebo najemno nastrouhaným syrovým bramborem, omáčku pár minut ještě povaříme.... zobrazit článek
Restaurace hotelu Zámeček je umístěna v historickém pivovarském sklepení a...