Název | Množství a jednotka |
---|---|
tuňák ve vlastní šťávě | 200 g |
semolinové těstoviny | 200 g |
pekingské zelí | 200 g |
hrášek ve slaném nálevu sterilovaný | 1 malá plechovka |
kukuřice sterilizovaná | 1 malá plechovka |
ředkvička | 5 ks |
bílý jogurt | 1 ks |
sýr feta | 50 g |
olivový olej | 1 lžička |
sůl |
Postup: Cukety očistíme, nakrájíme zalijeme olivovým olejem a orestujeme. Mezitím dáme... zobrazit recept
Postup: Pstruhy omyjeme, osušíme, ze všech stran osolíme a necháme odležet.Připravíme... zobrazit recept
Postup: Vepřovou kýtu nebo plátky pečeně nakrájíme na nudličky, cibuli na půlměsíčky a... zobrazit recept
Postup: Pstruha omyjeme, ostraníme hlavy, osušíme, prosolíme i zevnitř a necháme... zobrazit recept
Postup: Kuřecí stehna omyjeme a osušíme.Ve větší míse si připravíme marinádu. Olej,... zobrazit recept
Napíšu, jak jsem se toho chopila já – třeba to někomu, kdo se ještě neodhodlal,... zobrazit článek
Věnujeme se především domácí české kuchyni. Nakupujeme pouze od předních...