Název | Množství a jednotka |
---|---|
hovězí svíčková | 1000 gramů |
slanina (špek) | 100 gramů |
olej | 4 lžíce |
kořenová zelenina | 300 gramů |
cibule | 1/2 kusu |
nové koření | 4 kuličky |
bobkový list | 1 kus |
smetana | 4 dl |
hladká mouka | 1 - 2 lžíce |
cukr | |
citrónová šťáva | |
sůl |
Postup: Těstoviny uvaříme v osolené vodě a propláchneme studenou vodou. Necháme... zobrazit recept
Postup: Zeleninu kromě rajčat nakrájíme na kostičky a orestujeme na olivovém oleji.... zobrazit recept
Postup: Polohrubou mouku, vločky, 1/3 prášku do pečiva, zarovnanou lžičku jedlé sody a... zobrazit recept
Postup: Připravíme si linecké košíčky:Na vál prosejeme mouku s cukrem, doprostřed... zobrazit recept
Postup: Hříbky očistíme a nakrájíme na tenké plátky, sušené houby (sušených dáme tak... zobrazit recept
Penzion Vraník – ubytování Zlín je nově zrekonstruováno a nabízí v rámci ubytování 35 lůžek v 8 pokojích a 3 apartmánech. Pokoje jsou vybaveny stylovým dřevěným nábytkem, sociálním zařízením, LCD televizí, lednicí a WIFI.... zobrazit článek
V samém historickém centru jihomoravské metropole nabízíme posezenív tradičním...