16. 1. 2021   |   svátek má Ctirad
 

Těstovinový salát

Název Množství a jednotka
těstoviny - spirály 250 g
šunka 200 g
cibule 1 ks
nakládané okurky 5 ks
majonéza 50 g
Zobrazit všechny ingredience

večeře
Porce: 4
Kuchyně: česká
Příprava: 15 min.
Vaření: 15 min.
Mamut :-)



Postup
Těstoviny uvaříme v osolené vodě a propláchneme studenou vodou. Necháme odkapat. Mezitím co se těstoviny vaří, si nakrájíme nadrobno cibuli, kyselé okurky, uzeninu (buďto klobásku, dietní salám, šunku, anglickou slaninu, případně uzené maso), přísady dáme do větší mísy a promícháme. Přidáme uvařené těstoviny, majonézu, lžičku hořčice, lžíci kečupu, osolíme, opepříme a dobře promícháme.


 


RECEPTY

Bažant na divoko

Postup: Zeleninu očistíme a nastrouháme nahrubo, případně nakrájíme na plátky. Na másle... zobrazit recept

RECEPTY

Dušené telecí maso (Veal stew) v kedlubnách

Postup: Telecí maso nakrájíme na kostky. Ve větším kastrolu rozehřejeme olej s máslem a... zobrazit recept

RECEPTY

Bramborový salát

Postup: Brambory uvaříme ve slupce a ještě za horka oloupeme. Nakrájíme je na na... zobrazit recept

RECEPTY

Sandokanovy oči

Postup: Připravíme si tři náplně:Bílá náplň:1/2 ztuženého tuku (Iva) rozpustíme v... zobrazit recept

RECEPTY

Kapustová krémová polévka

Postup: Cibuli a špek nakrájíme nadrobno a na másle orestujeme. Přidáme nakrájenou... zobrazit recept

ZAJÍMAVOSTI

Meloun - to pravé letní osvěžení

Čas léta nám přináší sluníčko, koupání, dovolenou, pohodičku a relax. Občas i... zobrazit článek

RESTAURACE

Staré časy

Stylová restaurace, která nabízí valašské speciality, steaky na grilu, domácí...