Název | Množství a jednotka |
---|---|
pstruh | 4 ks |
máslo | 250 g |
kmín | |
sůl |
Postup: Květy černého bezu (necháme delší stonek, za který je budeme držet) namočíme na... zobrazit recept
Postup: Uzený bůček - pokud máme bůček s kostí a kůží, vykostíme jej a kůži odřízneme,... zobrazit recept
Postup: Srnčí maso (jelení, kančí) odblaníme a nakrájíme na kostky. Ve velkém hrnci na... zobrazit recept
Postup: Cibuli nakrájíme nadrobno a osmažíme na oleji dozlatova. Mezitím nakrájíme maso... zobrazit recept
Postup: Kolínka a nožičky omyjeme a pečlivě odstraníme případné štětiny - buďto je... zobrazit recept
Povedlo se nám přesolit? Omáčky - záleží, jakou omáčku děláme. Smetanové zředíme mlékem s troškou mouky, smetanou, žloutkem rozmíchaným v trošce mléka nebo najemno nastrouhaným syrovým bramborem, omáčku pár minut ještě povaříme.... zobrazit článek
V samém historickém centru jihomoravské metropole nabízíme posezenív tradičním...