Název | Množství a jednotka |
---|---|
červená řepa | 3 ks |
bílé zelí | 1/2 hlávky |
mleté maso | 250 g |
mrkev | 2 ks |
celer | kousek |
petržel | 1 ks |
cibule | 1 ks |
slanina (špek) | 20 g |
sádlo | 2 lžíce |
nové koření | 5 kuliček |
pepř celý | 5 kuliček |
bobkový list | 1 ks |
sůl | 2 lžičky |
ocet | 1 - 2 lžíce |
masový vývar | 2 l |
cukr | 1 lžička |
Postup: Nejprve si uvaříme z půl litru mléka, čtyř lžic cukru a jednoho sáčku... zobrazit recept
Postup: Drůbeží játra - kuřecí nebo krůtí - omyjeme, očistíme a nakrájíme na menší... zobrazit recept
Postup: Těstoviny uvaříme v osolené vodě a propláchneme studenou vodou. Necháme... zobrazit recept
Postup: Květák, mrkev a celer nakrájíme na malé kostičky. Zpěníme najemno nakrájenou... zobrazit recept
Postup: Česnek prolisujeme a zpěníme na másle. Česnek se nesmí připálit, zhořknul by.... zobrazit recept
Křen selský (Armoracia rusticana nebo dříve Cochlearia armoracia) je domácí prostředek se zázračnými účinky na lidskou imunitu s širokou paletou příznivých účinků na lidský organismus. Je to vytrvalá rostlina pěstovaná pro svůj... zobrazit článek
Restaurce Slezský Dvůr v Ostravě Radvanicích Vás zve k příjemnému posezení ve...