Název | Množství a jednotka |
---|---|
červená řepa | 3 ks |
bílé zelí | 1/2 hlávky |
mleté maso | 250 g |
mrkev | 2 ks |
celer | kousek |
petržel | 1 ks |
cibule | 1 ks |
slanina (špek) | 20 g |
sádlo | 2 lžíce |
nové koření | 5 kuliček |
pepř celý | 5 kuliček |
bobkový list | 1 ks |
sůl | 2 lžičky |
ocet | 1 - 2 lžíce |
masový vývar | 2 l |
cukr | 1 lžička |
Postup: Z mouky, mléka, minerálky, vajec, cukru, citronové kůry a šťávy připravíme... zobrazit recept
Postup: Plechovku slazeného kondenzovaného mléka (Salko) dáme do vyššího hrnce,... zobrazit recept
Postup: Cibuli nakrájíme na proužky a orestujeme na oleji. Jakmile mírně zrůžoví,... zobrazit recept
Postup: Zralé avokádo (pokud je avokádo tvrdé, necháme jej při pokojové teplotě dozrát... zobrazit recept
Postup: Oloupané mandle, polovinu cukru a kůru z půlky očištěného menšího citrónu... zobrazit recept
Povedlo se nám přesolit? Omáčky - záleží, jakou omáčku děláme. Smetanové zředíme mlékem s troškou mouky, smetanou, žloutkem rozmíchaným v trošce mléka nebo najemno nastrouhaným syrovým bramborem, omáčku pár minut ještě povaříme.... zobrazit článek
Hotel Grůň Mosty u Jablunkova se nachází v Moravskoslezských Beskydech na úpatí...