Název | Množství a jednotka |
---|---|
mleté maso | 500 g |
česnek | 4 stroužky |
rajčata loupaná krájená v plechovce | 400 g |
oregáno | 3 lžičky |
bazalka | 3-4 lístky |
smetana 12% | 500 ml |
smetana ke šlehání | 100 ml |
máslo | 20 g |
hladká mouka | 1 1/2 lžíce |
muškátový oříšek | 1/5 ks |
olej na smažení | |
sůl | |
pepř | |
parmezán |
Postup: Rybky (plotice, cejnky i jiné) vykucháme, očistíme,umyjeme, osušíme. osolíme,... zobrazit recept
Postup: Cukr s vejcem ušleháme do pěny, přidáme olej, rum, vanilkový cukr, kakao, po... zobrazit recept
Postup: Žloutky s jedním celým vejcem utřeme v míse spolu s cukrem - třeme aspoň 20... zobrazit recept
Postup: Vejce si uvaříme na tvrdo.Salám Mortadellu nebo Junior, okurky, uvařená vejce... zobrazit recept
Postup: Nesolené loupané pistáciové oříšky rozmixujeme najemno. Bílky se špetkou soli... zobrazit recept
Máta peprná patří mezi nejpoužívanější rostliny. Latinsky se označuje jako Mentha piperita či Mentha × piperita. Běžně se můžete setkat i s mnoha lidovými názvy, které znějí pepřová máta, balšám, větrová bylina, větrové... zobrazit článek
Restaurace s penzionem La Rosa se nachází v centru města Frýdek-Místek,...