Název | Množství a jednotka |
---|---|
kapr | 1 ks |
máslo | 100 g |
hladká mouka | 1 lžíce |
cibule | 1/2 ks |
cukr krupice | 1 lžička |
cukr krupice | |
cukr krupice | |
nové koření | 4 kuličky |
hřebíček | 2 ks |
červené víno | 3 dl |
citrónová šťáva | |
sůl |
Postup: Rohlík si namočíme do 1 dl mléka.Slaninou, nakrájenou na plátky, si vyložíme... zobrazit recept
Postup: Tak se dáme do přípravy jíšky (nebo zásmažky, je to to samé). Fakt to není nic... zobrazit recept
Postup: Fazole a houby den předem namočíme a druhý den uvaříme doměkka. Osolíme,... zobrazit recept
Postup: Kuře - můžeme použít celé naporcované kuře, kuřecí stehna, čtvrtky nebo... zobrazit recept
Postup: Zbytek masa - může být pečené, vařené třeba z polévky, hovězí, vepřové,... zobrazit recept
Povedlo se nám přesolit? Omáčky - záleží, jakou omáčku děláme. Smetanové zředíme mlékem s troškou mouky, smetanou, žloutkem rozmíchaným v trošce mléka nebo najemno nastrouhaným syrovým bramborem, omáčku pár minut ještě povaříme.... zobrazit článek
Vážení a milí hosté,Srdečně Vás vítáme v nově otevřené restauraci BUFFALO v...