Nachystáme si 4 porce ze sumce. Prosolíme jej a necháme odležet. Pak porce obalíme v hladké mouce a zprudka opečeme na másle. Rybu vybereme na talíř a uložíme v teple. Do tuku dáme cibuli, kterou lehce zpěníme, strouhaný česnek, oloupaná a nakrájená rajčata, podlijeme vínem, dochutíme podle chuti pepřem a solí , do pánve vrátíme porce sumce a dodusíme do měkka.
Bazalka je aromatická rostlina z čeledi hluchavkovitých. Kvete od června do září. Je původem z Indie a z dalších
vlhkých tropických regionů Asie, kde byla pěstována více než 5000 let. Již ve starověkém
Řecku ji používali též k...
zobrazit článek
Hostinec - penzion Harcovna se nachází v turisticky atraktivní oblasti Moravskoslezských Beskyd, regionu frýdlantsko. Byl vystavěn v obci Nová Ves u silnice z Frýdlantu nad Ostravicí do Malenovic. Hostinec je jeden z nejstarších v celém regionu, jeho bohatá historie sahá až do 18. století, jak o tom svědčí zápis v místní kronice. Geografická...