1. 5. 2024   |   svátek má Svátek práce
 

Zapomenuté heslo › Sumec na červeném víně

Název Množství a jednotka
sumec 600 g
máslo 120 g
rajčata 4 ks
cibule 1 ks
červené víno 2 dl
Zobrazit všechny ingredience

oběd
Porce: 4
Kuchyně: česká
Příprava: 30 min.
Vaření: 20 min.
Jarča



Postup
Nachystáme si 4 porce ze sumce. Prosolíme jej a necháme odležet. Pak porce obalíme v hladké mouce a zprudka opečeme na másle. Rybu vybereme na talíř a uložíme v teple. Do tuku dáme cibuli, kterou lehce zpěníme, strouhaný česnek, oloupaná a nakrájená rajčata, podlijeme vínem, dochutíme podle chuti pepřem a solí , do pánve vrátíme porce sumce a dodusíme do měkka.


 


RECEPTY

Makovec s jablkovou polevou

Postup: Do mísy dáme mouku s práškem do pečiva, cukr, mléko, olej, mletý mák, vejce,... zobrazit recept

RECEPTY

Skořicové hvězdičky

Postup: Bílky s moučkovým cukrem a šťávou z 1/2 citrónu utřeme v míse vařečkou do... zobrazit recept

RECEPTY

Zapékané kotlety pod grilem

Postup: Kotlety omyjeme a osušíme. Rozklepeme, osolíme a opepříme. Po stranách... zobrazit recept

RECEPTY

Dezert Mascarpone

Postup: Mascarpone vyklopíme do vyšší mísy, přidáme cukr, půlku tekuté šlehačky a... zobrazit recept

RECEPTY

Hladká Ančka

Postup: Nakrájené houby dáme vařit do 1,5l vroucí osolené vody s kmínem. Vaříme asi 20... zobrazit recept

SPOLEČENSKÁ ETIKETA
PENZIONY

Penzion na Vyhlídce

Penzion na Vyhlídce je neobyčejný penzion Beskyd, který svým optimálním...