Název | Množství a jednotka |
---|---|
kysané zelí | 500 g |
vařené brambory | 3 ks |
škvarky | 3 lžíce |
sádlo | 2 lžíce |
vejce | 1 ks |
drcený kmín | 1 lžička |
pepř | |
sůl | |
hladká mouka | 4 lžíce |
Postup: Okurky nakladačky, mohbou být i přerostlé, důkladně omyjeme, nejlépe odrhneme... zobrazit recept
Postup: Vepřový bůček uvaříme do měkka s kořením.Vepřová játra nakrájíme na kousky a... zobrazit recept
Postup: Mleté maso v poměru 50% hovězí a 50% vepřové smícháme se lžičkou soli, 2... zobrazit recept
Postup: V osolené vodě uvaříme uzené maso, můžeme použít uzený jazyk, doba vaření bude... zobrazit recept
Postup: V míse promícháme zakysané smetany s borůvkami nebo s borůvkovou marmeládou.... zobrazit recept
Víte, že podle posledních výzkumů výskytu obezity v České republice má 35%... zobrazit článek
Restaurace hotelu Zámeček je umístěna v historickém pivovarském sklepení a...