Název | Množství a jednotka |
---|---|
hlíva ústřičná | 500 g |
brambory | 3 ks |
cibule | 1 ks |
mletá sladká paprika | 3 lžičky |
pálivá paprika | 1/2 lžičky |
majoránka | 1 lžička |
drcený kmín | 1 lžička |
česnek | 4 stroužky |
masox | 1/2 kostky |
sádlo | 2 lžíce |
hladká mouka | 1 lžíce |
sůl |
Postup: Kuřecí játra omyjeme očistíme a překrájíme na polovinu. V pánvi na oleji... zobrazit recept
Postup: Na vále smícháme mouku, moučkový cukr, citronovou kůru a sůl, přidáme studené... zobrazit recept
Postup: Do mísy dáme mouku s práškem do pečiva, cukr, mléko, olej, mletý mák, vejce,... zobrazit recept
Postup: Zeleninu očistíme, cibuli nakrájíme nadrobno, cuketu na kostičky a mrkev a... zobrazit recept
Postup: Kysané zelí překrájíme na menší kousky, vodu ze zelí slijeme do misky, ve které... zobrazit recept
Povedlo se nám přesolit? Omáčky - záleží, jakou omáčku děláme. Smetanové zředíme mlékem s troškou mouky, smetanou, žloutkem rozmíchaným v trošce mléka nebo najemno nastrouhaným syrovým bramborem, omáčku pár minut ještě povaříme.... zobrazit článek