19. 6. 2021   |   svátek má Leoš
 

Treska na zelenině

Název Množství a jednotka
filé z tresky 8 ks
cibule 1 ks
velká mrkev 1 ks
malý celer 1/2 ks
cuketa 1/2 ks
Zobrazit všechny ingredience

oběd
Porce: 4
Kuchyně: česká
Příprava: 20 min.
Vaření: 45 min.
Mamut :-)



Postup
Zeleninu očistíme, cibuli nakrájíme nadrobno, cuketu na kostičky a mrkev a celer nastrouháme na hrubém struhadle. Na másle orestujeme na cibulce mrkev a celer, přidáme cuketu, osolíme a jen osmahneme. Rozmrazené porce tresky osolíme, okořeníme rybím kořením, vložíme do pekáčku, pokapeme rozmarýnovým olivovým olejem a dáme zakryté péct asi na půl hodinky. Pak přidáme připravenou orestovanou zeleninu, podlijeme deci bílého vína a odkryté pečeme 10 minut až čtvrt hodinky. Podáváme s brambory.


Další fotografie
 


RECEPTY

Gulášová polévka z mletého masa

Postup: Cibuli a špek nakrájíme nadrobno, na 1 lžíci sádla osmahneme a zasypeme sladkou... zobrazit recept

RECEPTY

Krůtí medailonky s fazolkovým přelivem

Postup: Zmrazené fazolkové lusky dáme vařit do osolené vody na 5-10 min tak, aby byly... zobrazit recept

RECEPTY

Červená řepa pečená v alobalu

Postup: Červenou řepu - množství dáme podle velikosti a počtu osob, na osobu asi dvě... zobrazit recept

RECEPTY

Kovbojské krůtí maso s hráškem a pečenou rýží

Postup: Jasmínovou rýži dáme do hrnce, zalijeme studenou vodou, osolíme a uvaříme... zobrazit recept

RECEPTY

Jablečný štrůdl z tvarohového těsta

Postup: Z mouky, změklého másla, kostky tvarohu a špetky soli dobře zpracujeme vláčné... zobrazit recept

VÝŽIVOVÁ PORADNA

Jak na to?

Především si musíme určit priority. Pokud se nedokážeme vzdát svého... zobrazit článek

RESTAURACE

Penzion Hrad

Penzion Hrad - středověká restaurace a ubytováníPro všechny pocestné i hosty...