Název | Množství a jednotka |
---|---|
vepřové řízky | 4 ks |
hlíva ústřičná | 200 g |
anglická slanina | 50 g |
cibule | 1/2 ks |
cuketa | 70 g |
česnek | 1 stroužek |
feferonky | 1/2 lžičky |
tymián | špetka |
pepř čtyř barev | |
sůl | 1/2 lžičky |
sůl | na řízky |
olej na smažení |
Postup: Cibuli nakrájíme najemno a na 3 lžících olivového oleje necháme zesklovatět.... zobrazit recept
Postup: Králíka naporcujeme, můžeme použít také králičí plec, stehna nebo hřbety. Mrkev... zobrazit recept
Postup: Hovězí maso vcelku dáme vařit do vroucí vody, osolíme, přidáme bobkový list,... zobrazit recept
Postup: Žampiony oloupeme, odkrojíme nožičky / ty můžeme použít do polévky/ a obalíme v... zobrazit recept
Postup: Uzené koleno uvaříme doměkka v mírně osolené vodě - nejlépe den předem kvůli... zobrazit recept
Kdo to má pořád sledovat, jestli je v jídle nějaké to éčko, řekne si spousta z nás. Pokud nám ale na našem těle záleží, měli bychom si trochu toho času na prostudování, alespoň těch nejškodlivějších přídatných látek... zobrazit článek
Věnujeme se především domácí české kuchyni. Nakupujeme pouze od předních...