Název | Množství a jednotka |
---|---|
povidla | 150 g |
máslo | 30 g |
hladká mouka | 1 lžíce |
skořice | kousek |
badyán | špetka |
sušené švestky | 4 ks |
citrónová šťáva | 1 lžička |
sůl | 1/2 lžičky |
Postup: Zbytek masa - může být pečené, vařené třeba z polévky, hovězí, vepřové,... zobrazit recept
Postup: Zeleninu oloupeme a nakrájíme na kostičky. Na másle necháme zpěnit cibuli... zobrazit recept
Postup: Na dno pekáčku rozložíme vymačkané kyselé zelí. V 1 dl studené vody rozmícháme... zobrazit recept
Postup: Připravíme si linecké košíčky:Na vál prosejeme mouku s cukrem, doprostřed... zobrazit recept
Postup: Špagety uvaříme v osolené vodě doměkka. Česnek oloupeme a nasekáme najemno,... zobrazit recept
Pepř je jedním z nejoblíbenějších a nejrozšířenějších koření na světě. A to nejen pro jeho výrazné a štiplavé aroma, ale i díky svým povzbuzujícím účinkům na naše tělo, které si mnozí z nás ani neuvědomují. Pepř černý je... zobrazit článek
Vesnice Sedliště na Frýdecko-místecku zve k návštěvě stylové restaurace Lašská...