Název | Množství a jednotka |
---|---|
hovězí maso zadní | 500 g |
kysané zelí | 500 g |
mrkev | 1 ks |
petržel | 1 ks |
celer | kousek |
velká cibule | 1 ks |
rajčata | 2 ks |
kyselejší jablko | 1 ks |
bobkový list | 2 ks |
pepř celý | 4 kuličky |
kopr | |
zakysaná smetana | 1 ks |
máslo | 30 g |
hladká mouka | 1-2 lžíce |
sůl | |
pepř |
Postup: Květák uvaříme v osolené vodě doměkka. V míse rozmačkáme vidličkou,... zobrazit recept
Postup: Těstoviny (nejlíp vrtulky) uvaříme v osolené vodě. V míse smícháme nakrájenou... zobrazit recept
Postup: Čočku uvaříme v osolené vodě doměkka. Lilek a cuketu omyjeme a neoloupané... zobrazit recept
Postup: Cuketu omyjeme a nakrájíme na přibližně centimetr silné plátky. Jádřinec... zobrazit recept
Postup: V míse si utřeme vejce s olejem, cukrem a citronovou kůrou. Přidáme mouku s... zobrazit recept
Pepř je jedním z nejoblíbenějších a nejrozšířenějších koření na světě. A to nejen pro jeho výrazné a štiplavé aroma, ale i díky svým povzbuzujícím účinkům na naše tělo, které si mnozí z nás ani neuvědomují. Pepř černý je... zobrazit článek
Vesnice Sedliště na Frýdecko-místecku zve k návštěvě stylové restaurace Lašská...