Název | Množství a jednotka |
---|---|
hovězí maso zadní | 500 g |
kysané zelí | 500 g |
mrkev | 1 ks |
petržel | 1 ks |
celer | kousek |
velká cibule | 1 ks |
rajčata | 2 ks |
kyselejší jablko | 1 ks |
bobkový list | 2 ks |
pepř celý | 4 kuličky |
kopr | |
zakysaná smetana | 1 ks |
máslo | 30 g |
hladká mouka | 1-2 lžíce |
sůl | |
pepř |
Postup: Sterilovaný hrášek necháme v cedníku okapat - na jednu porci potřebujeme 4... zobrazit recept
Postup: Kuřecí prsa naklepeme, okraje nakrojíme, aby se při smažení maso nekroutilo.... zobrazit recept
Postup: Kuře - můžeme použít celé naporcované kuře, kuřecí stehna, čtvrtky nebo... zobrazit recept
Postup: Špaldové kroupy uvaříme v osolené vodě doměkka - na jeden čtvrtlitrový hrnek... zobrazit recept
Postup: Maso (můžeme použít vepřovou krkovičku, krůtí prsa, kuřecí řízky) nakrájíme na... zobrazit recept
Hostinec - penzion Harcovna se nachází v turisticky atraktivní oblasti Moravskoslezských Beskyd, regionu frýdlantsko. Byl vystavěn v obci Nová Ves u silnice z Frýdlantu nad Ostravicí do Malenovic. Hostinec je jeden z nejstarších v celém regionu, jeho bohatá historie sahá až do 18. století, jak o tom svědčí zápis v místní kronice. Geografická...