Název | Množství a jednotka |
---|---|
čočka | 300 g |
uzenáč | 200 g |
cibule | 2 ks |
pórek | 1 ks |
mrkev | 2 ks |
rajčatový protlak | 1 lžíce |
červené víno | 100 ml |
hovězí vývar | 1 1/2 l |
bobkový list | 1 ks |
hřebíček | 4 ks |
česnek | 2 stroužky |
pepř | |
sůl | |
pažitka nebo petrželka |
Postup: Ze všech přísad na vále vypracujeme těsto a necháme v lednici alespoň dvě... zobrazit recept
Postup: Maso z rybí konzervy dáme do misky a vidličkou rozmačkáme na malé kousky. K... zobrazit recept
Postup: Datle zbavíme pecek, mandle spaříme a oloupeme. Ořechy a loupané mandle dáme do... zobrazit recept
Postup: Kuřecí prsa naklepeme, na okrajích nařízneme, aby se při smažení maso... zobrazit recept
Postup: Kysané zelí překrájíme na menší kousky a spolu s klobáskou, bobkovým listem,... zobrazit recept
Ať už bydlíte v miniaturní garsonce či rodinné vile o třech patrech, pár věcí mají naše výsostná království společné – nechybí v nich kuchyně. Místo, kde si po ránu uvaříte povzbuzující kávičku a na oběd či večeři připravíte... zobrazit článek
Stylová restaurace, která nabízí valašské speciality, steaky na grilu, domácí...