Název | Množství a jednotka |
---|---|
čerstvá bazalka a tymián | 10 snítek |
šalvěj | 5 snítek |
česnek | 4 stroužky |
máslo | 2 lžíce |
zeleninový vývar | 1 1/4 l |
eidam strouhaný | 2 lžíce |
pepř | |
sůl | |
osmažená houska |
Postup: Ingredience na palačinky smícháme do hladka, nejlépe šlehačem. Na teflonovou... zobrazit recept
Postup: Utřeme máslo, cukr, žloutky. Přidáme střídavě mouku, mléko a citronovou kůru. Z... zobrazit recept
Postup: Upečeného králíka obereme a maso nakrájíme na malé kousky. Papriku nakrájíme... zobrazit recept
Postup: Brokolici rozebranou na růžičky a těstoviny dáme vařit každé zvlášť do osolené... zobrazit recept
Postup: Cizrnu z plechovky přecedíme. Část cizrny rozmixujeme jen nahrubo, aby zůstaly... zobrazit recept
Penzion Vraník – ubytování Zlín je nově zrekonstruováno a nabízí v rámci ubytování 35 lůžek v 8 pokojích a 3 apartmánech. Pokoje jsou vybaveny stylovým dřevěným nábytkem, sociálním zařízením, LCD televizí, lednicí a WIFI.... zobrazit článek
Nabízíme Vám ubytování v přijemně a útulně zařízených pokojích, pár kroků od...