Název | Množství a jednotka |
---|---|
silný hovězí vývar | 1 l |
červená řepa | 1 ks |
ocet | 1 lžička |
kysaná smetana | 1 ks |
Postup: Utřeme máslo, cukr, žloutky. Přidáme střídavě mouku, mléko a citronovou kůru. Z... zobrazit recept
Postup: Lískové oříšky nasucho opražíme a v papírové utěrce ještě horké promneme a co... zobrazit recept
Postup: Z 250 ml mléka odlijeme cca 50 ml do hrnku, přidáme lžičku krupicového cukru a... zobrazit recept
Postup: Na vál si navážíme všechny sypké přísady. Hřebíček pomeleme na mlýnku nebo... zobrazit recept
Postup: Těstoviny uvaříme ve slané vodě s trochou oleje podle návodu na sáčku.... zobrazit recept
Červená řepa (latinsky beta vulgaris) je naprosto nenáročná dvouletá plodina, která netrpí škůdci ani nemocemi a nevyžaduje žádnou péči, roste téměř sama. Pokud si ji vysejeme na zahrádku, získáme oproti té kupované mnoho... zobrazit článek
V samém historickém centru jihomoravské metropole nabízíme posezenív tradičním...