Název | Množství a jednotka |
---|---|
pohanka | 120 g |
čerstvé houby | 150 g |
brambory | 3 ks |
malá cibule | 1 ks |
máslo | 30 g |
hladká mouka | 1 lžíce |
vejce | 2 ks |
sůl |
Postup: Růžičkovou kapustu očistíme, odstraníme škaredé listy a vložíme do hrnce.... zobrazit recept
Postup: V míse si utřeme vejce s olejem, cukrem a citronovou kůrou. Přidáme mouku s... zobrazit recept
Postup: Zmrazenou tresku necháme nejprve povolit. Tagliatelle uvaříme v osolené vodě -... zobrazit recept
Postup: Roztopíme si máslo a necháme chvilku vychladnout. Celá vajíčka ušleháme s... zobrazit recept
Postup: Špagety uvaříme v osolené vodě. Rybí filé (tresku, lososa nebo použijeme... zobrazit recept
Pepř je jedním z nejoblíbenějších a nejrozšířenějších koření na světě. A to nejen pro jeho výrazné a štiplavé aroma, ale i díky svým povzbuzujícím účinkům na naše tělo, které si mnozí z nás ani neuvědomují. Pepř černý je... zobrazit článek
Hledáte restauraci s příjemným personálem a vynikající kuchyní? Zastavte se k...