Název | Množství a jednotka |
---|---|
mořské ryby | 600 g |
brambory | 4 ks |
velká mrkev | 1 ks |
petržel | 1 ks |
celer | kousek |
pórek | 1/4 ks |
bobkový list | 1 ks |
pepř celý | 5 kuliček |
mletá sladká paprika | 2 lžičky |
skořice | špetka |
hřebíček | 3 ks |
limetka | |
rajčatový protlak | 1 lžíce |
kopr | |
petrželka | |
sůl |
Postup: Smícháme všechny suroviny v těsto (ořechy dávám jaké zrovna mám, lískáče, někdy... zobrazit recept
Postup: Cibuli nakrájíme na proužky a osmahneme na rozpáleném oleji. Přidáme na tenké... zobrazit recept
Postup: Větší krůtí horní stehno i s kůží omyjeme, prošpikujeme proužky slaniny (nožem... zobrazit recept
Postup: Špaldové kroupy uvaříme v osolené vodě doměkka - na jeden čtvrtlitrový hrnek... zobrazit recept
Postup: Žloutky utřeme s cukrem, přidáme 100 ml pomerančové šťávy (100 ml šťávy je asi... zobrazit recept
Pepř je jedním z nejoblíbenějších a nejrozšířenějších koření na světě. A to nejen pro jeho výrazné a štiplavé aroma, ale i díky svým povzbuzujícím účinkům na naše tělo, které si mnozí z nás ani neuvědomují. Pepř černý je... zobrazit článek
Hotel Grůň Mosty u Jablunkova se nachází v Moravskoslezských Beskydech na úpatí...