Název | Množství a jednotka |
---|---|
mořské ryby | 600 g |
brambory | 4 ks |
velká mrkev | 1 ks |
petržel | 1 ks |
celer | kousek |
pórek | 1/4 ks |
bobkový list | 1 ks |
pepř celý | 5 kuliček |
mletá sladká paprika | 2 lžičky |
skořice | špetka |
hřebíček | 3 ks |
limetka | |
rajčatový protlak | 1 lžíce |
kopr | |
petrželka | |
sůl |
Postup: Květák vcelku uvaříme v osolené vodě do poloměkka. Uvařený květák necháme... zobrazit recept
Postup: Plátky kotlet osolíme, posypeme grilovacím kořením. Necháme hodinu odležet.Na... zobrazit recept
Postup: Do mísy nastrouháme nahrubo mortadellu a tvrdý sýr. Přidáme jemně nakrájenou... zobrazit recept
Postup: V míse si utřeme vejce s olejem, cukrem a citronovou kůrou. Přidáme mouku s... zobrazit recept
Postup: Maso a kosti omyjeme, vložíme do 1,5l studené vody, osolíme, přidáme oloupanou... zobrazit recept
Bazalka je aromatická rostlina z čeledi hluchavkovitých. Kvete od června do září. Je původem z Indie a z dalších vlhkých tropických regionů Asie, kde byla pěstována více než 5000 let. Již ve starověkém Řecku ji používali též k... zobrazit článek
Penzion Hrad - středověká restaurace a ubytováníPro všechny pocestné i hosty...