Název | Množství a jednotka |
---|---|
hovězí maso přední | 250 g |
uzená žebra | 200 g |
velká cibule | 1 ks |
červená řepa | 200 g |
bílé zelí | 200 g |
velká mrkev | 1 ks |
petržel | 1 ks |
celer | kousek |
rajčatový protlak bez konzervantů | 1 lžíce |
brambory | 2 ks |
česnek | 3 stroužky |
bobkový list | 1 ks |
pepř celý | 3 kuličky |
nové koření | 3 kuličky |
hřebíček | 2 ks |
sádlo | 2 lžíce |
drcený kmín | |
zakysaná smetana | 1 ks |
cukr | |
ocet | |
sůl | |
pepř |
Postup: Do mixéru dáme vepřové maso ve vlastní šťávě a čalamádu bez nálevu. Rozmixujeme... zobrazit recept
Postup: Kachní prsa omyjeme, osušíme papírovou utěrkou a kůži ostrým nožem nařízneme na... zobrazit recept
Postup: Do hrnce - nejlépe se silným dnem nebo s teflonovým povrchem nalijeme mléko,... zobrazit recept
Postup: Troubu předehřejeme na 180°. 6 celých vajec ušleháme elektrickým šlehačem do... zobrazit recept
Postup: Brambory oškrábeme a v celku dáme vařit. Osolíme, okmínujeme. Vaříme asi 10... zobrazit recept
Bazalka je aromatická rostlina z čeledi hluchavkovitých. Kvete od června do září. Je původem z Indie a z dalších vlhkých tropických regionů Asie, kde byla pěstována více než 5000 let. Již ve starověkém Řecku ji používali též k... zobrazit článek
Hotel Kraví hora má stylovou NEKUŘÁCKOU RESTAURACI s dětským koutkem, která...