Název | Množství a jednotka |
---|---|
fazolky ve slaném nálevu sterilované | 1 plechovka |
brambory | 3 ks |
mléko | 200 ml |
zakysaná smetana | 1 ks |
hladká mouka | 1 lžíce |
máslo | |
sůl | |
ocet | 1 lžíce |
Postup: Těstoviny uvaříme v osolené vodě doměkka. Nakrájíme si cibuli nadrobno a... zobrazit recept
Postup: Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Na oleji ji osmažíme dozlatova. Hlívu... zobrazit recept
Postup: Na dno pekáčku rozložíme vymačkané kyselé zelí. V 1 dl studené vody rozmícháme... zobrazit recept
Postup: Fazole den předem namočíme. Druhý den nakrájíme maso, orestujeme jej na cibuli,... zobrazit recept
Postup: Smícháme mléko s vejci, cukrem, solí, práškem do pečiva a moukou, kterou... zobrazit recept
Penzion Vraník – ubytování Zlín je nově zrekonstruováno a nabízí v rámci ubytování 35 lůžek v 8 pokojích a 3 apartmánech. Pokoje jsou vybaveny stylovým dřevěným nábytkem, sociálním zařízením, LCD televizí, lednicí a WIFI.... zobrazit článek
Vyhlášená restaurace čtyřhvězdičkového hotelu Lanterna na první pohled zaujme...