Název | Množství a jednotka |
---|---|
kysané zelí | 500 g |
pikantní klobása | 2 ks |
cibule | 1 ks |
brambory | 3 ks |
špek | 30 g |
bobkový list | 1 ks |
pepř celý | 5 kuliček |
nové koření | 5 kuliček |
mletá sladká paprika | 3 lžičky |
sádlo | 2 lžíce |
hladká mouka | 1 lžíce |
drcený kmín | 1/2 lžičky |
rajčatový protlak | 1 lžíce |
zakysaná smetana | 1 ks |
sůl |
Postup: Kančí maso - nejlépe z mladého kusu - nakrájíme na plátky (nenaklepáváme).... zobrazit recept
Postup: Všechny suroviny dáme do mísy, smícháme a vlijeme na vymazaný a hrubou moukou... zobrazit recept
Postup: Špagety dáme vařit v dostatečném množství osolené vody. Na olivovém oleji ve... zobrazit recept
Postup: Špagety dáme vařit do osolené vody. Mezitím na olivovém oleji orestujeme... zobrazit recept
Postup: Na vál prosijeme mouku, přidáme prášek do pečiva, změklé máslo, cukr, vejce a... zobrazit recept
Víte, že podle posledních výzkumů výskytu obezity v České republice má 35%... zobrazit článek
Hledáte restauraci s příjemným personálem a vynikající kuchyní? Zastavte se k...